2020-01-27 13:43

ANM: Cod galben de viscol pentru zona de munte a judeţelor Neamţ şi Suceava

 |  10:07
ANM: Cod galben de viscol pentru zona de munte a judeţelor Neamţ şi Suceava

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţă, o atenţionare cod galben de viscol pentru zona de munte a judeţelor Neamţ şi Suceava, până la ora 14.00.

Porivit meteorologilor, la peste 1700 de metri altitudine vor fi intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăşi 80-90 de kilometri la oră, viscolind şi spulberând zăpada şi determinând reducerea vizibilităţii.

Centtul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că duminică dimineaţă traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN7C (în judeţul Argeş), DN7A Voineasa (judeţul Vâlcea) - limita cu judeţul Hunedoara, DN67C Novaci – Rânca (în judeţul Gorj), DN18 (în judeţul Maramureş) şi DN17, în judeţele Suceava şi Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, în judeţul Alba, pe DN7, între Sebeş şi limita cu judeţul Hunedoara, şoseaua este umedă, iar din cauza  temperaturii scăzute a devenit alunecoasă. Şi pe DN75, pe sectorul Câmpeni - Arieşeni - Ştei, traficul rutier se desfăşoară în condiţii dificile, pe carosabil existând zăpadă în amestec cu material antiderapant.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine