2020-04-06 22:06

ANM: Vânt puternic și NINSORI la munte, până marți seară

 |  17:28
ANM: Vânt puternic și NINSORI la munte, până marți seară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de precipitaţii moderate cantitativ, predominant ninsori la munte, valabilă de duminică, de la ora 20.00, până marţi, la aceeaşi oră.

„În intervalul menţionat, va ploua temporar în cea mai mare parte a ţării. Ploile vor fi mai frecvente în vest, nord-vest şi centru unde local, îndeosebi în zonele de deal, se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi 20...30 l/mp. Din noaptea de luni spre marţi (23/24 decembrie) în Maramureş şi Transilvania şi trecător în nordul Moldovei şi Dealurile Crişanei se vor semnala şi precipitaţii mixte”, a transmis ANM, potrivit News.ro,

Sursa citată a precizat că vântul va avea intensificări locale şi temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari (în general de 55...60 km/h) în regiunile sud-vestice şi pe spaţii mai restrânse în centrul teritoriului, iar în noaptea de duminică spre luni cu precădere pe litoral şi în bazinul vestic al Mării Negre.

În zonele montane, treptat, începând din seara de luni, 23 decembrie, vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali.

În special pe creste, vor fi rafale ale vântului de peste 80...90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, iar temporar vizibilitatea va fi redusă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine