2019-10-23 13:12

ANM: Vreme rece la începutul săptămânii, temperaturile pot scădea până la -16 grade Celsius

 |  17:06
ANM: Vreme rece la începutul săptămânii, temperaturile pot scădea până la -16 grade Celsius

La începutul săptămânii vremea va fi rece, iar temperatura maximă va fi între -9 şi 1 grad, anunţă reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), precizând că, noaptea de luni spre marţi va fi cea mai rece din săptămâna care urmează. În Capitală, temperatura nu va depăşi 0 grade.

„Prima jumătate a săptămânii va aduce temperaturi specifice perioadei în care ne aflăm, adică temperaturi de luna ianuarie, cea mai reprezentativă lună de iarnă. Luni şi marţi va fi o vreme rece cu temperaturi preponderent negative în timpul zilei. De exemplu, marţi după-amiază maximele se vor situa între -9 şi 1 grad, iar în noaptea de luni spre marţi va fi ger în majoritatea zonelor. Ne aşteptăm să fie cea mai rece noapte din săptămâna care urmează, vor fi între -16 şi -6 grade Celsius”, a declarant, pentru Mediafax, Mihai Timu, meteorolog de serviciu în cadrul ANM.

Miercuri şi joi vremea se va încălzi uşor, iar maximele vor fi între -2 şi 6 grade.

“Dacă pe parcursul zilei de luni în jumătatea de est a ţării va mai ninge puţin, marţi este o zi de pauză. În noaptea de marţi spre miercuri ne aşteptăm la ninsori aproape în toate regiunile, mai puţin în Sud-Estul României unde va apărea lapoviţa sau ploaia şi va creşte riscul de polei”, a mai spus meteorologul.

Şi în Capitală vremea va fi rece. Luni şi marţi maximele nu vor depăşi 0 grade Celsius. De asemenea, temporar, luni va ninge şi în Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray