2019-12-11 05:42

ANOFM va organiza două burse ale locurilor de muncă în acest an

 |  13:24
ANOFM va organiza două burse ale locurilor de muncă în acest an

Potrivit unui comunicat oficial al Agenţiei Naționale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în 2019 vor fi organizate, la nivel național, două burse ale locurilor de muncă.

Prima este cea din 12 aprilie – „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

Cea de-a doua bursă va fi organizată în toamnă, mai exact în data de 18 octombrie, de această dată fiind vorba despre o acţiune dedicată exclusiv tinerilor absolvenţi. Este vorba despre „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”, acţiune ce are ca scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților economici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate, mai anunţă ANOFM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray