2019-11-18 01:51

ANPC a amendat două hoteluri din Neptun cu 50.000 lei. Inspectorii au descoperit nereguli şi în bucătăriile restaurantelor

 |  08:11
ANPC a amendat două hoteluri din Neptun cu 50.000 lei. Inspectorii au descoperit nereguli şi în bucătăriile restaurantelor

Inspectorii ANPC au amendat două hoteluri din staţiunea Neptun cu 50.000 de lei, în urma unor nereguli constatate la unităţile turistice şi la bucătăriile lor.

ANPC a făcut, joi, un control în staţiunea Neptun, prima unitate verificată fiind hotelul Romanţa. Aici, inspectorii ANPC au găsit nereguli în bucătărie şi probleme în camere, potrivit Mediafax. 

"Se vede că trebuie îmbunătăţit. Doar 10 la sută din totalul camerelor sunt în condiţii de două stele, în restul am găsit saltele murdare. În bucătărie am descoperit 173 de produse fără elemente de identificare. În băi ţi-e şi frică să faci duş, fără covoraş antiderapant", a precizat şeful ANPC, Marius Dunca.

Acesta a mai afirmat că inspectorii au aplicat amenzi de 20.000 de lei, iar bucătăria restaurantului a fost închisă.

"Am aplicat o amendă de 10.000 de lei pentru bucătărie şi 10.000 de lei pentru unitatea de cazare. Am suspendat activitatea bucătăriei până la remedierea deficienţelor, sper ca în câteva ore să se rezolve problemele", a menţionat şeful ANPC.

Inspectorii au verificat şi hotelul Terra, unde au dat o amendă de 30.000 de lei.

"Am dat o amendă pe bucătărie - 30.000 de lei. Am găsit elemente depozitate fără elemente de identificare, nu ştiam termenul de valabilitate. Sper ca aceste amenzi să-i determine pe operatorii economici să respecte legislaţia în vigoare", a declarat Marius Dunca.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-07

In legatura cu acest articol...

Inspectorii ANPC au amendat un hotel din Saturn cu 20.000 lei. Bucătăria restaurantului, închisă
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray