2019-07-19 02:43

ANUNȚ de la Guvern: Când intră în vigoare noua TAXĂ AUTO

 |  22:54
ANUNȚ de la Guvern: Când intră în vigoare noua TAXĂ AUTO

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, joi, că o nouă taxă auto va intra în vigoare de la 1 ianuarie - 31 martie 2019, urmând să fie nu doar o taxă pe norma de poluare, ci se vor lua în calcul şi capacitatea cilindrică, dar şi alte componente ale maşinilor.

„Eu mi-am pus termen şi ştiţi că, atunci când îmi pun termen, mi-am luat angajamentul o şi fac, ca undeva, până la sfârşitul anului, să găsim forma finală ca la începutul anului viitor să ştim exact ceea ce avem de făcut, cum gândim proiectele de mediu. Să intre în vigoare de la 1 ianuarie, sau poate că perioadă de tranziţie 31 martie, ca lumea să se acomodeze pentru că aşa este normal”, a afirmat Gavrilescu, într-o emisiune la Antena 3.

„Vrem să fie o taxă nu numai pe norma de poluare, trebuie să te gândeşti şi la capacitatea cilindrică şi la tot. Trebuie să avem în vedere toate componentele să nu avem niciun fel de problemă”, a precizat ministrul Mediului.

De asemenea, referitor la plata taxei auto, ministrul a precizat că s-au transmis 800 de milioane de lei, urmând să fie emise ordine pentru încă 700 de milioane de lei.

„Am avut o Hotărâre de Guvern şi ştiţi foarte bine exact cum am reuşit să programăm plăţile pentru cele cinci taxe care au fost înaintea timbrului de mediu şi inclusiv pentru darea în plată acum de la 1 septembrie a timbrului de mediu. Noi deja am plătit 800 de milioane, urmează să fie date în plată, cu aprobarea bugetului, bineînţeles, emise ordine pentru încă 700 de milioane”, a declarat ministrul Mediului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06Parerea ta...

FREACA MENTA
06 Sep 2018

PINA ATUNCI MAI ESTE GUVERNUL MAFIOT CIUMA LUI DRAGNEA ?????
CIUMA ROSIE
06 Sep 2018

cand se confisca averile MAFIOTILOR de dupa 1989?.....EXISTA PREA MULTI MILIARDARI IN EURO CARE AU FURAT MULTE MULTE MILIARDE DE EURO DE FIECARE...CONFISCATI TOTUL dE LA PORCII ASTIA
MAFIA PSD ALDE
07 Sep 2018

proasta satului gavrielescu sluga infractorului dragnea plus tariceanu vrea taxa auto.adica un nou bir dupa supraaciza ca sa-si umple burtile parazitii mafioti.nu vei apuca veorico 2 ca esti prea batuta in cap.ei vezi de aia vor intra oamenii peste voi banditilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray