2019-08-17 13:48

ANUNȚ de la Ministrul Muncii: Noi facilități pentru ANGAJATORI

 |  22:28
ANUNȚ de la Ministrul Muncii: Noi facilități pentru ANGAJATORI

Statul va plăti 2.250 de lei angajatorilor care încadrează şomeri şi beneficiari de ajutor social, potrivit unei ordonanţe de urgenţă iniţiată de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, măsura fiind menită să sprijine angajatorii, a anunţat, marţi, la Guvern, ministrul de resort, Lia Olguţa Vasilescu.

"Vreau să vă prezint în această seară un proiect de ordonanţă de urgenţă care a fost iniţiat de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi care se află la ora actuală în avizarea ministerelor Finanţelor, Fondurilor Europene şi Justiţiei. Ne respectăm un nou angajament din Programul de Guvernare, referitor la sprijinirea angajatorilor, şi bineînţeles că acesta se referă la încadrarea şomerilor şi a beneficiarilor de ajutor social. Viziunea Ministerului Muncii merge, de acum înainte, pe o altă linie, aceea de nu-i mai sprijini pe cei care au capacitate de muncă, dar nu vor să o facă, motiv pentru care ne-am gândit ca să îi sprijinim pe toţi cei din mediul de afaceri care vor să facă angajări în perioada următoare. În acest sens, statul va plăti suma de 2.250 de lei, echivalentul a 500 de euro, lunar, angajatorilor care încadrează şomeri şi beneficiari de ajutor social, pentru fiecare dintre aceste persoane, pentru perioade de până la cinci ani, în funcţie de categoria din care viitorii angajaţi fac parte", a spus Lia Olguţa Vasilescu, conform Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-19Parerea ta...

FREACA MENTA
19 Iun 2018

IAR MARCHIAZA TERENUL , PRECUM CINII ???? DE DOI ANI TOT MINTE DE LEGEA SALARIZARI SI PENSILOR . DAR A SEMNAT PENSI SPECIALE , DOCTORATE SI PENSI PENTRU PRIMARI , DIN BANI PROSTILOR DE PENSIONARI .
OLPUTA CRACANESCU
20 Iun 2018

LASA POLITICA , NU E DE TINE , ESTI PREA PROASTA . ESTI ASTEPTATA LA TIRGUSOR . DRUM BUN .
ANONIM
21 Iun 2018

IAR SE PISA VACA ASTA ??????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray