2019-10-15 19:31

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Aeroportului Otopeni. Foarte mulţi PASAGERI sunt vizaţi

 |  14:11
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Aeroportului Otopeni. Foarte mulţi PASAGERI sunt vizaţi

Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni, principala poartă aeriană a României, are o cerinţă specială la adresa pasagerilor. Însă e destul de greu, aproape imposibil, ca această cerinţă să şi fie ascultată. Le solicită pasagerilor, pe perioada sezonului estival, să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora programată a zborului, mai ales dacă au curse dimineaţa, arată un anunţ postat pe site-ul aeroportului.

"Având în vedere creşterea considerabilă a traficului în perioada estivală, în care sunt introduse în programul de zbor numeroase curse charter, recomandăm pasagerilor să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora zborului. Această recomandare se adresează, în special, pasagerilor care au cursa programată în intervalul orar 05:00 – 08:00", arată un anunţ postat pe site-ul Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Anul trecut, traficul de pe aeroportul din Otopeni a ajuns la aproape 11 milioane de pasageri, iar pentru acest an este estimată o creştere cu circa 15%, ceea ce ar însemna aproape 13 milioane de pasageri, aproape de limita maximă pe care aeroportul o poate gestiona fără a afecta grav confortul pasagerilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray