2020-06-05 22:09

Anunț pentru pensionarii care locuiesc la bloc. De ce vor beneficia

 |  13:13
Anunț pentru pensionarii care locuiesc la bloc. De ce vor beneficia

Propunere legislativă interesantă pentru toți pensionarii care locuiesc la bloc. Milioane de persoane vor beneficia de acest lucru dacă proiectul va fi aprobat de oficiali.

Este vorba despre un proiect pus în dezbatere la Senat. Acesta vine în sprijinul pensionarilor. Sunt vizați toți care locuiesc la bloc. Pensionarii vor avea cluburi unde vor putea participa la numeroase activități.

Potrivit propunerii legislative, blocurile noi, care au mai mult de 25 de apartamente, vor trebui să aibă prevăzute obligatoriu ghene, lifturi, rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități și spații speciale în care vor fi organizate cluburi pentru pensionari.Așadar spațiile destinate cluburilor pentru pensionari ar putea fi una dintre dotărlle minime ale zonelor comune din clădirile cu mai multe locuințe, ce este stabilită de Legea nr. 114/1996 privind locuințele, scrie DCBusiness.

Măsura vine în condițiile în care care numărul populației de peste 60 de ani din România a a ajuns la 5,4 milioane de persoane, mulți dintre aceștia fiind singuri și izolați, fără a avea posibilitatea de a socializa cu persoane de aceeași vârstă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-13Parerea ta...

IONITA POPOV
13 Mai 2019

Titlul articolului este fara sens. Nu ne mai impuiati capul cu "initiative legislative " facute de prostii Romaniei! Si cu acest articol imi dau seama ca suntem o tara de prosti care se cred destepti!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine