2019-08-18 06:38

Apa Nova și-a lansat aplicația mobilă și noua platformă web digitală

 |  17:00
Apa Nova și-a lansat aplicația mobilă și noua platformă web digitală

Apa Nova a lansat aplicația mobilă Apa Nova București și platforma web digitală complet refăcută www.apanovabucuresti.ro.

Compania și-a propus să extindă și pe telefoanele mobile și tablete experiența online a consumatorilor, prin crearea unui ecosistem digital. Aplicația mobilă și pagina web cu acces unic are același utilizator și parolă, cu beneficii multiple pentru consumatori, informează un comunicat de presă al companiei.

„Apa Nova București traversează un amplu proces de transformare și modernizare, atât din punct de vedere al calităţii serviciilor, cât și din punct de vedere al culturii organizaţionale orientate către client. Lansarea aplicației și a platformei web complet refăcute a venit firesc. Ne dorim ca toți bucureștenii să beneficieze de cele mai moderne și eficiente metode de a intra în contact cu noi și de a-și administra contul Apa Nova”, a declarat Andrei Hoștiuc, director general adjunct Apa Nova București.

Aplicația mobilă Apa Nova București și noua platformă digitală www.apanovabucurești.ro dau acces consumatorilor la serviciul de tip self-service. Prin intermediul lor, consumatorii pot afla informații actualizate, personalizate, făcând astfel posibilă o întreagă gamă de operațiuni, fără a mai fi necesară deplasarea la Centrul de Relații Consumatori și apelarea la call center, se arată în comunicatul Apa Nova.

Aplicația pune la dispoziție vizualizarea analizei de consum și a facturii online, clienții pot solicita analiza calității apei, își pot exercita spiritul civic sesizând problemele direct din teren, cu posibilitatea de a atașa o fotografie, pot transmite indexul, consulta datele despre tarife, ofertele speciale sau informațiile despre zonele în care sunt programate lucrări de mentenanță și modernizare a rețelelor și, de asemenea,  pot afla cele mai recente știri despre companie. În plus, consumatorii își pot accesa istoricul consumului pentru toate locațiile de consum pe care le au.

Având un mecanism simplu și ușor de accesat, noua platformă online www.apanovabucuresti.ro oferă o interfață complet nouă și servicii precum: evidența facturilor și consumul, istoric indexuri, evidența plăți și multe altele. Pentru utilizarea acestor facilități este necesară accesarea paginii de internet www.apanovabucuresti.ro și introducerea perechii utilizator/ parolă pentru utilizatorii care au deja un cont creat în vechea platformă. Pentru clienții noi este necesară crearea unui cont folosind datele de pe factură, se precizează în comunicat.

Platforma online a fost reconfigurată dupa modelul website-urilor internaționale ale companiei și conține o cantitate importantă de informații utile clienților, disponibile 24 de ore din 24.

Apa Nova App și noua platformă digitală fac parte dintr-un program amplu de modernizare şi creştere a calităţii serviciilor comerciale, dezvoltat de Apa Nova pentru consumatorii din București și poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Play Store.

Din 2000, Apa Nova (parte a Grupului Veolia) și-a asumat responsabilitatea gestionării resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice din Municipiului București. În cei 19 ani, sistemul de alimentare cu apă și de canalizare a fost reabilitat, modernizat și dezvoltat conform celor mai bune practici industriale în domeniu, realizări care se traduc prin investiții care depășesc 500 de milioane de euro până în prezent.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray