2020-02-18 03:16

APCONS: Servicii de calitate oferite de City Insurance pentru cei prejudiciați de proprii asigurați RCA

 |  10:17
APCONS: Servicii de calitate oferite de City Insurance pentru cei prejudiciați de proprii asigurați RCA

Asociația pentru Apărarea Drepturilor și Intereselor Consumatorilor - Iași (APCONS) aduce la cunoștința consumatorilor de asigurări și păgubiților RCA faptul că City Insurance, singura societate de asigurări cu capital integral autohton, a ajuns să ofere, pentru despăgubirile în regie proprie, un tarif orar al manoperei de 370 lei (vezi FACSIMIL), informează un comunicat al asociației.

Practic, acest cuantum nu face altceva decât să întărească faptul că piața asigurărilor tinde spre o perfecționare a serviciilor pe care le oferă, doar prin prestații în consecință fiind posibilă aducerea autovehiculului la starea anterioară producerii evenimentului asigurat, se mai arată în comunicat.

„Având în vedere preocuparea APCONS de a proteja interesele consumatorilor, asociația face cunoscut tuturor celor interesați (asociații de transportatori, asociații de companii de taximetre, persoane fizice și juridice) faptul că oferă consultanță și sprijin, astfel încât toată lumea să beneficieze de ofertele pe care asigurătorul le pune la dispoziția tuturor celor care sunt prejudiciați de asigurați RCA ai City Insurance”, precizează sursa citată.

Doar în acest fel se asigură un tratament echidistant pentru toți cei care se regăsesc în postura, deloc fericită, de a avea patrimoniul afectat ca urmare a unui eveniment rutier, consideră asociația.

APCONS anunță că va demara o campanie intensă prin care:

- va încerca să închirieze spații publicitare în apropierea tuturor centrelor de daună City Insurance pentru a face cunoscut tuturor celor interesați faptul că acest asigurător a făcut un pas înainte spre normalitate, acceptând un tarif orar de 370 lei;

- îi invită pe toți păgubiții care nu vor primi oferte care să includă ora de manoperă la nivelul de 370 lei să se adreseze asociației, în vederea aplanării acestei situații de fapt.

Asociația apreciază eforturile și demersurile City Insurance, companie care face dovada că a înțeles care este tariful corect pentru ora de manoperă, astfel încât interesele tuturor celor prejudiciați de proprii asigurați RCA să fie protejate și să se asigure circulația în condiții sigure pe drumurile publice, se mai arată în comunicat.

APCONS, cu sediul în Iași, este o persoană juridică non-profit, apolitică, neguvernamentală și de interes public. Asociația s-a constituit pentru apărarea drepturilor și intereselor consumatorilor, prin libera asociere, având drept scop apărarea drepturilor legitime și protecției membrilor săi și ale consumatorilor în general, privind produsele si serviciile.

       


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-17

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine