2020-04-04 14:57

Aproape 5000 de oameni au intrat în țară în ultimele 24 de ore pe la Nădlac II

 |  10:10
Aproape 5000 de oameni au intrat în țară în ultimele 24 de ore pe la Nădlac II

În jur de 4800 de persoane au intrat în țară în ultimele 24 de ore pe la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, ajungându-se la peste 17.000 de persoane de la deschiderea culoarului verde pentru traversare a Ungariei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Filip Ionuţ Matei, a declarat, pentru AGERPRES, că la PTF Nădlac II traficul a scăzut la minimum joi după-amiază, când deja trecuseră cei din convoiul venit din Austria, însă vineri dimineaţă era din nou aglomerat sensul de intrare.

Pe parcursul nopţii de joi spre vineri, Ungaria a permis tranzitarea ţării, astfel că la Nădlac II se aştepta, în cursul dimineţii, 120 de minute pentru parcurgerea procedurilor de control, deşi se lucra pe şapte artere rutiere.

Autorităţile continuă efectuarea triajului epidemiologic la intrarea în ţară, iar cei care vin din aşa-numitele zone roşii sunt trimişi în carantină în centre din judeţul Arad sau din judeţele de domiciliu.

În judeţul Arad, vineri dimineaţă se aflau în carantină 137 de persoane, iar în izolare la domiciliu alţi 665 de cetăţeni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine