2020-07-04 00:22

Aproape de TRAGEDIE. Trei frați de 3, 4 și 8 ani au ajuns la Urgență în COMĂ ALCOOLICĂ

 |  15:07
Aproape de TRAGEDIE. Trei frați de 3, 4 și 8 ani au ajuns la Urgență în COMĂ ALCOOLICĂ

Trei fraţi în vârstă de 3, 4 şi 8 ani au ajuns în noaptea de miercuri spre joi în comă alcoolică la Spitalul de Urgenţă ”Elena Beldiman“ din Bârlad. Cei trei micuți, originari din comuna vasluiană Voineşti, nu au consumat băuturi alcoolice, ci doar s-au înfruptat prea mult din vișinele din vișinată.

"Am primit iniţial o sesizare a unui cetăţean care a observat o fetiţă de 8 ani căzută pe uliţă cu faţa în jos. Cel care a făcut sesizarea a crezut că minora era moartă. Apoi am mai primit o sesizare telefonică din partea naşei unuia dintre cei trei copii, care a precizat că aceştia erau în stare gravă. Toţi cei trei copii erau în comă alcoolică, ei fiind duşi la spitalul din Bârlad, pentru evaluare", a declarat joi, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă au sesizat Direcţia de Protecţie a Copilului Vaslui, care va stabili ce se va întâmpla cu copiii şi dacă se impune scoaterea lor din familie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz