2020-08-12 12:03

Argeș: Drumuri naționale blocate, acoperișuri smulse și autoturisme avariate

 |  10:00
Argeș: Drumuri naționale blocate, acoperișuri smulse și autoturisme avariate

Vântul puternic a provocat căderea copacilor de pe versanți, fapt care a dus la închiderea, pe timpul nopții, a două drumuri naționale, iar pompierii au avut intervenții în cazul mai multor acoperișuri smulse și mașini avariate de resturi.

Potrivit datelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cele mai mari probleme s-au înregistrat în municipiul Câmpulung Muscel şi în localităţile din jur.

Pompierii au intervenit pentru degajarea a 13 acoperişuri smulse de vânt, mai multe autoturisme fiind avariate de resturi. S-au mai înregistrat opt intervenţii la arbori doborâţi de vânt, trei pentru degajarea unor elemente de la balcoane şi două pentru degajarea unor panouri publicitare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat că circulaţia pe DN 72A Câmpulung Muscel - Târgovişte s-a închis începând de la ora 22,00, din cauza căderilor de copaci de pe versanţi în zona localităţii Cetăţeni. Ulterior a fost închisă circulaţia şi între Câmpulung Muscel şi Braşov, pe DN 73, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse.

În cursul dimineţii, traficul rutier pe DN 73 a fost reluat cu restricţie pentru autovehicule peste 3,5 tone, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă. Pe DN 72A s-a reluat traficul alternativ, pe un sens, intervenindu-se în continuare pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil.

Comitetele pentru situaţii de urgenţă au fost activate, miercuri, în municipiile Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş, precum şi în 23 de comune din nordul judeţului Argeş, vizate de o atenţionare meteorologică Cod roşu de vânt puternic şi viscol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz