2020-04-06 14:48

Asfaltarea bulevardului Aviatorilor seacă municipalitatea de bani. Administraţia Străzilor dă 700.000 euro pentru un contract de consultanţă şi asistenţă

 |  18:03
Asfaltarea bulevardului Aviatorilor seacă municipalitatea de bani. Administraţia Străzilor dă 700.000 euro pentru un contract de consultanţă şi asistenţă

AdministraţiaStrăzilor dă aproximativ 700.000 de euro pentru încheierea unui contract deconsultanţă şi asistenţă pentru proiectarea şi execuţia BulevardelorAviatorilor, Mircea Eliade şi Constantin Prezan şi a Pieţei Charles de Gaulle,potrivit anunţului de licitaţie publicat pe site-ul .

Administraţiadoreşte încheierea unui contract pentru servicii de consultanţă şi asistenţătehnică necesare proiectării şi execuţiei pentru reabilitarea pachetului depatru străzi - Bulevardele Aviatorilor, Mircea Eliade şi Constantin Prezan şi aPieţei Charles de Gaulle.

Valoareaacestui contract este de 2.920.000 de lei, termenul pentru finalizare fiind de66 de luni (5,5 ani) de la data atribuirii contractului.

"Duratacontractului de consultanţă este de 66 de luni, deoarece în această perioadă esteinclusă atât perioada de execuţie a lucrărilor, cât şi perioada de garanţie aacestora, care este de patru ani", a declarat directorul AdministraţieiStrăzilor, Alina Roman, citată de Mediafax.

În1 iulie a.c., primarul Capitalei, Sorin Oprescu, afirma că lucrările derefacere a Bulevardului Aviatorilor de la Podul Bordei până la Piaţa Victorieivor fi finalizate până în luna septembrie, mai puţin bretelele care faclegătura cu Piaţa Charles de Gaulle.

Înprezent se poate circula pe Bulevardul Aviatorilor de la Piaţa Charles deGaulle până în dreptul Restaurantului "Pescăruş", pe ambele sensuri,Administraţia Străzilor finalizând lucrările de reabilitare a unui sens debulevard unde se circulă pe asfalt, în timp ce pe sensul dinspre RestaurantulPescăruş spre centrul Capitalei sunt începute lucrările de scoatere a pietreicubice pentru reabilitarea bulevardului.

Potrivitprimarului Capitalei, cel de-al doilea tronson avizat pentru reabilitarecuprinde zona dintre Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Victoriei, urmând caaceastă porţiune de bulevard să fie refăcută cu asfalt.

Edilulşef al Capitalei preciza că la Piaţa Charles de Gaulle se încearcă să secoordoneze lucrările de reabilitare a carosabilului cu începerea lucrărilor laparcarea subterană care urmează să fie construită în această zonă.

Soluţiade reabilitare presupune înlocuirea pietrei cubice cu mixtură asfaltică, maipuţin în zona din jurul monumentului Aviatorilor, bretelele şi trotuarele. Totodată,una din condiţiile avizării a fost şi realizarea unui studiu care să identificevaloarea istorică a acestei zone.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine