2020-05-29 04:35

Asociaţia Colectiv GTG 3010: Guvernul promite desecretizarea dosarelor victimelor

 |  12:06
Asociaţia Colectiv GTG 3010: Guvernul promite desecretizarea dosarelor victimelor

Eugen Iancu, membru fondator al Asociației Colectiv GTG 3010, a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că Guvernul le-a promis sprijin pentru desecretizarea dosarelor victimelor incendiului din clubul bucureștean.

"Vă puteți imagina durerea unei mame care nu poate afla ce s-a întâmplat cu copilul ei în ultimele clipe din viața lui? Este o legislație ambiguă, ca să nu spun de-a dreptul absurdă. Consilierul de stat la Cancelaria prim-ministrului pare să fi înțeles situația și a promis soluționarea ei", a precizat Eugen Iancu, membru fondator al Asociației Colectiv GTG 3010.

Declarația acestuia vine în contextul în care, marți, la Palatul Victoria, a avut loc o întâlnire între Asociația Colectiv GTG 3010 și reprezentanți ai Guvernului.

"Primordial pentru noi este ajutorarea răniților. Am adus în atenția consilierului de stat Raul Pătrașcu problemele cu care se confruntă aceștia și am cerut, în primul rând, ca fondurile oferite de Guvern să fie date la timp. Răniții au nevoie de eliminarea birocrației, de ajutor medical și social, unii chiar de ajutor de însoțitor. Sunt persoane care au muncit, au plătit impozite la stat, dar acum nu mai au, efectiv, cum s-o facă. Au nevoie de pensionare temporară sau de concediu. E important ca viața lor să se apropie cât mai mult de normal, nu să le-o complicăm. Oamenii ăștia au suferit destul", a afirmat Eugen Iancu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-13Parerea ta...

MDA?!
13 Apr 2016

Io vreau DESECRETIZAREA TUTUROR H.G-rilor, LEGILOR din 90 încoa, din care să reiasă CLAR cum ne-au înșelat, furat și vândut ALTORA...viața, speranța, sănătatea tuturor generațiilor prezente și viitoare. NUMAI AȘA VA MAI AVEA CREDIBILITATEA CLOACA POLITICĂ ”CONDUCĂTOARE”.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine