2020-02-18 20:24

Asta-i CULMEA: Doi JANDARMI au dat buzna peste două femei și le-au tâlhărit

 |  22:54
Asta-i CULMEA: Doi JANDARMI au dat buzna peste două femei și le-au tâlhărit

Doi jandarmi au fost reţinuţi, alături de alţi doi bărbaţi, sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, tâlhărie şi ameninţare, după ce, pretinzând că sunt poliţişti, au intrat în locuinţele a două femei, pe care le-au agresat, apoi le-au furat bani şi bunuri.

Conform Poliţiei Capitalei, cei patru bărbaţi, în vârstă de 29, 34, 25 şi 24 de ani au fost reţinuţi de către Parchetul Militar de pe lânfă Tribunalul Militar Bucureşti, pentru constituirea unui grup infracţional organizat,  tâlhărie calificată în formă continuată şi ameninţare, ei urmând să fie duşi în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii spun că cei patru bărbaţi, prin declinarea în fals a calităţii de poliţist, ar fi pătruns în locuinţele a două femei, unde, prin intimidare, violenţă şi prin simularea calităţii oficiale, au sustras sume de bani şi  bunuri. Victimele au fost abordate în urma anunţurilor pe care le-au postat pe internet şi prin care ofereau serviciile sexuale. 

 

Astfel, în 9 decembrie 2017 şi în 5 mai 2018, bărbaţii au pătruns în locuinţele celor două femei şi, sub pretextul calităţii oficiale, au dat senzaţia că sunt în desfăşurarea unei proceduri penale şi ar fi sustras banii găsiţi în apartamente.

În acest caz au fost făcute percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, la adresele celor patru bărbaţi, ulterior aceştia fiind duşi la audieri. Cercetările sunt continuate de către Parchetul Militar Bucureşti şi Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei.

Sursă: News.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

LEVST.
22 Mai 2018

in Romania, in cel putin 75% din cazuri, orice calitate oficiala este suprapusa peste cea de infractor, sub o forma sau alta...Asa ca nicio mirare, insasi sistemul de investigatii interne are mii de cazuri "la prafuit", nu pot sa-si taie singuri craca de sub picioare...In aceste cazuri, victimele trebuie sa fie niste persoane tari, care pur-si-simplu, nu vor sa fie jefuite de munca lor, facuta -nu de putine ori-pe branci...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine