2019-10-20 22:14

Asta-i CULMEA: Șeful de la AUTOSTRĂZI vrea spor pentru PERFORMANȚĂ. Ce salariu fabulos are

 |  21:13
Asta-i CULMEA: Șeful de la AUTOSTRĂZI vrea spor pentru PERFORMANȚĂ. Ce salariu fabulos are

Consiliul de Administrație al Companiei de Autostrăzi și Drumuri Naționale a discutat luni posibilitatea de a plăti bani în plus directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe lângă salariul acestuia de 4.700 – 7.000 de euro lunar, pe criterii de ”performanță”.

Performanțele directorului general CNAIR, Ștefan Ioniță, care l-ar îndreptăți pe acesta să primească mai mulți bani pe lângă salariul său, sunt neclare. În ultimii 2-3 ani compania nu a predat circulației niciun kilometru de autostradă, licitațiile stau blocate și contestate, contractele semnate nu demarează, constructorii cer sute de milioane de euro daune iar majoritatea drumurilor naționale și autostrăzilor sunt găurite.

Cu toate acestea membrii CA CNAIR s-au întrunit luni să aprobe, printre altele, luni o metodologie de evaluare a îndeplinirii indicatorilor de performanță ai Directorului General și modul de calcul al componentei variabile, potrivit documentelor deținute în exclusivitate de Digi24.ro.

Decizia însă a fost amânată pentru o ”ședință viitoare”, deoarece membrilor CA nu li s-ar fi pus la dispoziție toate documentele. Trebuie spus că CA CNAIR este alcătuit din persoane controversate, specialiști în sinecuri calde în aparatul de stat. Este vorba de șefa CA, Georgeta Bumbac, Adrian Mlădinoiu, fost aghiotant la liderului PSD, Liviu Dragnea, și angajat SPP și de Narcis Neaga, consilier al ministrului Transporturilor, Lucian Șova, și director al CNAIR exact în perioada în care au fost puse bazele scufundării lotului 3 din autostrada Sibiu Orăștie. Neaga a fost directorul care a luat mai multe decizii nefericite privind această autostradă, printre care rezilierea contractului de consultanță și deschiderea traficului, deși lucrările nu erau încheiate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-21Parerea ta...

ANONIM
21 Mar 2018

nu i prost cine cere ci cel ce da !nu i convine ,pa si pusi!
DARIAN
22 Mar 2018

aceasta haita de infractori de la cnair complice cu mafia constructorilor trebuie arestata si bagata la puscarie .iau bani pentru nimic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray