2020-07-12 17:29

Atac în plină stradă, la Craiova

 |  19:49
Atac în plină stradă, la Craiova

Pasagerii unui autoturism care se deplasa pe Bld.Tineretului din Craiova au fost, marţi, atacaţi de către mai multe persoane care i-au oprit în trafic, i-au lovit cu diverse obiecte contondente şi le-au avariat autoturismul, potrivit IPJ Dolj.

"În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din Craiova a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au găsit trei persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, din Craiova, care au sesizat faptul că au fost oprite în trafic de un autoturism în care se aflau mai multe persoane care aveau asupra lor obiecte contondente.

Din cercetările efectuate, a rezultat că cele 3 persoane ar fi fost agresate fizic, fiind totodată provocate distrugeri ale autoturismului în care se aflau. În prezent nicio persoană nu s-a deplasat la spital", a informat IPJ Dolj.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz