2019-08-25 16:56

Atenție! Linia tramvaiului 41 va fi SUSPENDATĂ în acest week-end

 |  16:16
Atenție! Linia tramvaiului 41 va fi SUSPENDATĂ în acest week-end

Linia de tramvai 41, cea mai uzitată linie din Capitală, va fi suspendată sâmbătă și duminică, din cauza mai multe lucrări de revizie, ce vor viza calea de rulare a tramvaielor, rețeaua electrică și peroanele. RATB anunță înființarea în acest week-end o linie navetă de autobuze 641, care va acoperi traseului tramvaiului 41.

„În perioada 25 – 26.08.2018, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va executa lucrări de revizie la linia 41 de tramvaie, lucrări ce vor viza atât calea de rulare a tramvaielor, cât şi reţeaua electrică de contact şi peroanele pentru călători. Din această cauză, linia 41 se suspendă. Pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalul „Piaţa Presei Libere” şi terminalul ,,Ghencea”, pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea”, precizează reprezentanții RATB într-un comunicat de presă.

Stații linia 641

Autobuzele liniei 641 vor opri astfel, potrivit sursei citate: Pe sensul către terminalul „Ghencea” – pe Bd. Mărăşti, în staţiile ,,Oprire”, amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu; pe Str. Turda, în staţiile ,,Oprire”, amplasate după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant; pe Şos. Crângaşi şi Str. Virtuţii, în staţiile liniei 178, precum şi în noua staţie ,,Oprire”, înainte de Bd. Uverturii; pe Str. Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum și în noua staţie ,,Oprire”, situată după intersecţia cu Bd. Timişoara; în terminalul Ghencea, în staţiile liniei 221. Pe sensul către terminalul ,,Piaţa Presei Libere” se va opri astfel: pe Str. Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum și în noile staţii ,,Oprire”, situate după intersecţia cu Drumul Taberei – ramura de nord, respective înainte de Bd. Timişoara; pe Str. Virtuţii, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Bd. Uverturii, apoi în staţiile liniei 178; pe Şos. Crângaşi, în staţiile liniei 178; pe Str. Turda, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după Pasajul Grant; pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mărăşti, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în staţiile liniei 330; în terminalul Piaţa Presei Libere, în staţiile liniei 449.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray