2020-08-04 15:23

ATENȚIE, CĂLĂTORI! Trenurile circulă în condiții de iarnă! Vezi rutele afectate

 |  18:29
ATENȚIE, CĂLĂTORI! Trenurile circulă în condiții de iarnă! Vezi rutele afectate

Comandamentul de iarnă CFR Călători a anunțat că circulația trenurilor de pasageri pentru perioada următoare se va desfășura în condiții de iarnă, ca urmare a avertizărilor meteo.

De pe ruta Medgidia-Tulcea au fost retrase automotoarele și introduse locomotive diesel cu vagoane și pluguri întărite.

Cu toate că pentru data de 6 ianuarie s-a luat decizia anulării unor trenuri pe ruta București – Constanța și retur, legătura feroviară este menținută cu celelalte trenuri rămase în graficul de circulație. Mai multe trenuri Regio vor fi anulate în data de 6 ianuarie.

De asemenea, locomotive diesel au fost introdusen și în alte locații feroviare, în situația în care circulația cu automotoare va fi dificilă. Depozitele de combustibil sunt asigurate cu combustibilul necesar iar stațiile de preîncălzit vagoane funcționează la parametri normali.

Au fost pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă.

Pasagerilor le este recomandat ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condițiile meteo și să solicite informații despre eventualele întârzieri și anulări produse în traficul feroviar la stațiile CFR din București și din țară, și la telefon 021/9521.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

C F R - IST
05 Ian 2017

....de salariatii de la Infastructura CFR care trebuie sa curate macazele timp de 12 ore / tura stind in viscol , cu salariul mai mic decit minim pe economie , cu echipament vai de el , si cu burtile goale , de ce nu scie nimeni !?
TRENURILE SUNT CELE MAI SIGURE
06 Ian 2017

Informatii despre trenuri aflam pe siteul CFR CALATORI. Sau pe contul de facebook.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz