2019-10-17 11:50

ATENȚIE la drumul spre litoral! Hoții au găsit o metodă nouă de a JEFUI turiștii

 |  13:01
ATENȚIE la drumul spre litoral! Hoții au găsit o metodă nouă de a JEFUI turiștii

O nouă metodă inedită a tâlharilor face victime printre şoferi. Un bărbat din Constanţa s-a întâlnit cu o situaţie neobişnuită în trafic şi a dezvăluit totul pe facebook. În timp ce se deplasa cu maşina, pe timp de noapte, pe drumul dintre Constanţa şi Medgidia, în zona localităţii Culmea, a observat un manechin îmbrăcat, întins pe mijlocul şoselei, cel mai probabil de mai mulţi indivizi care aşteaptă ca şoferii să oprească pentru a-i tâlhări.

"Atentie, pe timp de noapte, pe drumul Constanta-Medgidia (Nazarcea), in Culmea, se practica un mod ciudat de a insela soferii. Niste oameni bolnavi la cap aseaza un manechin imbracat, intins pe carosabil cu fata la pamant. Acestia se asteapta ca soferii sa opreasca... deci nu cadeti in plasa! Nu stiti ce se poate intampla. SHARE sa afle si altii, poate cineva o sa ia masuri!", a scris Andrei Nicolae pe Facebook.

O metodă asemănătoare era folosită şi de o grupare de tâlhari care acţiona, tot în judeţul Constanţa, în zona localităţilor din apropierea municipiului Medgidia. Aceştia aruncau pe asfalt lemne cu cuie pentru a sparge roţile maşinilor. În momentul în care şoferii opreau pentru a face pana, suspecţii îi atacau şi le furau bunurile. De asemenea, un caz asemănător a fost semnalat şi în Bulgaria, în zona localităţilor de la graniţa cu România, acolo unde românii erau atacaţi de hoţi, conform observator.tv. Postarea de pe Facebook a constănţeanului a strâns peste 3.000 de distribuiri în mai puţin de 24 de ore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-10Parerea ta...

LEVST.
10 Aug 2017

"I'm a rolling thunder, a pouring rain I'm comin' on like a hurricane My lightning's flashing across the sky You're only young but you're gonna die I won't take no prisoners, won't spare no lives Nobody's putting up a fight I got my bell, I'm gonna take you to hell..."(AC/DC-"Hells bells")
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray