2019-09-16 11:34

ATENȚIE, români: HOȚII au găsit o nouă metodă de ÎNȘELĂTORIE

 |  16:28
ATENȚIE, români: HOȚII au găsit o nouă metodă de ÎNȘELĂTORIE

Hoții români au găsit o nouă metodă de înșelătorie prin care reușesc să adune sume uriașe de bani, într-un timp foarte scurt. Ce presupune tehnica și cum poți să te ferești de răufăcători?

Indivizii îi urmăreau pe vârstnici până acasă, le băteau la uşă şi pretindeau că vor să le facă un bine şi chiar să le ofere bani. Era doar un pretext pentru a-i jefui. Poliţiştii i-au filat, i-au blocat în trafic şi au recuperat o mică avere. Acum, suspecţii sunt arestaţi, dar zilnic metoda "împrietenirii" face victime printre bătrâni.

Surse din ancheta spun ca suspectii isi alegeau viitoarele victime din apropierea bisericii si a pietei din zona trapezului. cand se asigurau ca batranii sunt singuri si nu ar putea opune rezistenta, ii urmareau pana la blocurile din apropiere.

Odată ajunse în casele bătrânilor, femeile le dădeau croissante şi cozonac de pomană, dar şi o bancnotă de 500 de lei. Cereau 300 sau 400 de lei rest, pentru a vedea unde îşi ţin oamenii banii. Cât una dintre ele îi distrăgea atenţia victimei, cealaltă fura toată suma din casă.

Vârstnicii spun că sunt frecvent abordaţi de străini care vor să le intre în case.

După aproximativ două ore de audieri, judecătorii au decis arestarea preventivă a celor trei suspecţi. Anchetatorii spun că ei fac parte dintr-o grupare mai mare, care a dat mai multe lovituri şi în judeţul Prahova. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

În sfârşit, o reacţie normală! Felicitări şoferului RATB de pe linia 182 care joi a oprit autobuzul în faţa secţiei de Poliţie. Deşi în mod normal înjurăm şoferii că ori vin prea târziu, ori sunt autobuzele superaglomerate, de data asta chiar merită aprecieri
26 Iun 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray