2020-08-04 23:26

Atenție ȘOFERI! Începând de LUNI, Primăria Sectorului 3 închide circulația pe Bulevardul DECEBAL. Vezi care este motivul și când se va relua circulația

 |  14:31
Atenție ȘOFERI! Începând de LUNI, Primăria Sectorului 3 închide circulația pe Bulevardul DECEBAL. Vezi care este motivul și când se va relua circulația

Primăria Sectorului 3 va închide, începând din 17 iunie până pe 15 septembrie, circulaţia rutieră pe bulevardul Decebal, pe tronsonul cuprins între strada Dristorului şi Piaţa Hurmuzachi (fostă Muncii).

„Pentru închiderea completă a circulaţiei auto s-a obţinut avizul Comisiei de trafic din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Brigăzii Rutiere a Municipiului Bucureşti. În prezent, Primăria Sectorului 3 desfăşoară lucrări de amenajare a unei parcări subterane ce va avea lungimea de aproximativ 550 de metri şi lăţimea de aproximativ 17,50 metri, exceptând zonele de rampe şi de scări, unde lăţimea creşte corespunzător", informează un comunicat al Primăriei sectorului 3.

Conform sursei citate, prin derularea şi implementarea proiectului „Creşterea capacităţii de staţionare şi mobilitate a parcului auto în zona Bulevardului Decebal", respectiv construirea unui parcaj subteran cu două niveluri pe tronsonul cuprins între strada Dristorului şi Piaţa Hurmuzachi, se vor amenaja 718 locuri de parcare, dintre care 30 destinate persoanelor cu dizabilităţi şi şase pentru motociclete.

Lucrările la parcarea subterană au început pe 20 martie, iar în paralel se execută lucrări de deviere a reţelelor de utilităţi ce afectează amplasamentul, precum şi lucrări de realizare a incintei exterioare a parcării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz