2019-11-14 04:19

Atenție, ȘOFERI! Mașinile parcate ilegal ar putea fi RIDICATE din nou

 |  18:19
Atenție, ȘOFERI! Mașinile parcate ilegal ar putea fi RIDICATE din nou

Municipalitatea lucrează la un proiect prin care să poată ridica maşinile şoferilor indisciplinaţi. Opoziţia susţine însă că ar trebui găsite soluţii pentru construirea parcărilor şi abia apoi ar trebui sancţionaţi şoferii.

Tudor Ionescu, consilier municipal: Este important totuşi să putem să avem un cadru legislativ prin care să intervenim atunci când există maşini care blochează fie treceri de pietoni, fie staţii de persoane care folosesc mijloace de transport în comun, care se parchează pe locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi.

Acum, singurul sector unde se ridică maşini este cel condus de primarul Robert Negoiţă.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3: Este profund în neregulă, de exemplu, faptul că au parcat maşinile şi au blocat linia de tramvai de mai multe ori în Sectorul 3. Ei nu vor să parcheze decât acolo, pe trecerea de pietoni, decât în intersecţie, decât acolo unde blochează circulaţia sau pun pietonii într-o situaţie foarte riscantă.

Potrivit noului regulament, şoferii vor scoate din buzunar cel puţin 350 de lei ca să îşi recupereze maşina.

Iniţiativa Municipalităţii este contestată şi de cei din opozitie.

Roxana Wring: Ea face parte din orice parte din orice abordare modernă a traficului într-un oraş, dar trebuie să fie ultimă măsură, nu prima. Începem întâi şi întâi din centrul oraşului, vedem care sunt necesităţile de parcare. E pur şi simplu o cheltuire a banului public.

Proiectul va intra în dezbatere publică pe 8 februarie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-14Parerea ta...

COCOȘ RELOADED?
14 Ian 2019

AU ÎNVIAT COCOȘII?
ANONIM
15 Ian 2019

TIPA DE FOAME NENOROCITII CU masini speciale DE RIDICAT AUTOTURISME, nu au front de lucru .Sa transporte gunoaie , ....... NICIODATA NU VOR MAI PUTEA HADUCII PRECUM AU FACUT-O IN URMA CU CATIVA ANI. ACUM LEGALITATEA E BATUTA IN CUIE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray