2019-11-17 00:24

Atenție, ȘOFERI! Se ÎNCHIDE o porțiune din A1 până la 15 noiembrie

 |  17:04
Atenție, ȘOFERI! Se ÎNCHIDE o porțiune din A1 până la 15 noiembrie

Sectorul Șoimuș-Simeria al autostrăzii A1(județul Huneadoara) a fost închis miercuri pentru lucrări în zona nodului Șoimuș.

Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, CNAIR a luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie, potrivit unui comunicat de presă al firmei de stat.

Miercuri, 10 octombrie 2018, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Reamintim că circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

PAF
11 Oct 2018

se uita umbrarescu la dealul soimus ca vitelul la poarta noua.el a dat concediu la oameni in bataie de joc in loc sa termine autostrada.cand te uiti utilajele stau parcate si oamenii disparuti la sprit.pe lotul 3 la ilia si holdea spaniolii de la comsa se fac ca lucreaza cu 3 oameni si un amarat de buldozer .cnair desfiintata sabotorii tarii cu salarii de mii de euro pentru nimic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray