2020-08-04 23:55

Atenție, ȘOFERI! Se ÎNCHIDE o porțiune din A1 până la 15 noiembrie

 |  17:04
Atenție, ȘOFERI! Se ÎNCHIDE o porțiune din A1 până la 15 noiembrie

Sectorul Șoimuș-Simeria al autostrăzii A1(județul Huneadoara) a fost închis miercuri pentru lucrări în zona nodului Șoimuș.

Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, CNAIR a luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie, potrivit unui comunicat de presă al firmei de stat.

Miercuri, 10 octombrie 2018, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Reamintim că circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

PAF
11 Oct 2018

se uita umbrarescu la dealul soimus ca vitelul la poarta noua.el a dat concediu la oameni in bataie de joc in loc sa termine autostrada.cand te uiti utilajele stau parcate si oamenii disparuti la sprit.pe lotul 3 la ilia si holdea spaniolii de la comsa se fac ca lucreaza cu 3 oameni si un amarat de buldozer .cnair desfiintata sabotorii tarii cu salarii de mii de euro pentru nimic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz