2020-02-26 22:47

Augustin Lazăr: Ministerul Public are ca prioritate investigarea infracțiunilor contra vieţii

 |  11:39
Augustin Lazăr: Ministerul Public are ca prioritate investigarea infracțiunilor contra vieţii

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, miercuri, că Ministerul Public are ca prioritate în continuare investigarea infracțiunilor contra vieţii, a infracţiunilor contra umanității.

Acesta a ţinut să precizeze că a început 'să se vadă voința de a investiga și de a clarifica inclusiv aspecte din istoria României'.

'Aș dori să vă spun doar că Ministerul Public (...) are ca prioritate în continuare investigarea infracțiunilor contra vieții, a infracțiunilor contra umanității care au reprezentat o provocare de câțiva ani de zile la inteligența profesională a procurorilor români. Sunt prezenți aici (la Alba Iulia — n.r.) procurorii militari de la Secția Parchetelor Militare — domnul procuror șef Gheorghe Cosneanu și staff—ul domniei sale — care au dosare foarte serioase în lucru — infracțiuni contra umanității, care de mulți ani sunt în atenția opiniei publice și, iată, au început să iasă dosarele pe care le așteptăm și să se vadă voința de a investiga și de a clarifica inclusiv aspecte din istoria României', a afirmat procurorul general în debutul lucrărilor seminarului 'Utilizarea metodelor de profilaj în investigarea criminalistică', transmite Agerpres.

Augustin Lazăr a mai spus că acest seminar de criminalistică urmărește identificarea modalităților investigative cele mai moderne pentru multe fapte, în special pentru infracțiunile de violență şi pentru infracțiunile contra vieții.

'Mereu am urmărit modurile de operare noi și, de asemenea, tehnicile, metodele investigative care ne ajută să combatem acest flagel în actualitate. Aș dori să încep prin a remarca o contribuție importantă a unui nucleu de magistrați, polițiști, profesori universitari, avocați, care mereu sunt prezenți și constituie, zic eu, elita criminalisticii în această țară', a completat procurorul general, Augustin Lazăr.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-21Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
21 Sep 2016

UNDE SUNT PROCURORII MILTARI CARE AU PRIMT BANI DE LA B-R-C-E.......DE LA SAFI-FNI.........DE LA TOT FELUL DE ESCROCHERII NUMITE PRIVATIZARI....DE LA FURTURILE DE PROPRIETATI IMOBILIARE.........TOT EI SUNT LA PARCHETUL MILITAR?....MAI TINE MINTE CINEVA CRIMELE LUI ILESCU ET COMPANY?......"TERORISTII" CARE TRAG DIN ORICE POZITIE.....SI A DRACULUI CONCIDENTA..NIMEREAU DOAR PE CEI CARE ERAU PUSI PE LISTA NEAGRA DE ILESCU SI MAGUREANU....SI VOPSITI DE SECURISTI CU VOPSEA FOSFORESCENTA.......TRAILES BAHTALO STUPID PEOPLE..CUPLUL BRUCAN-ILESCU A MAI TRAS INCA O TZEAPA ROMANIEI..DUPA CE 26DE ANI AU LICHIDAT PE CINE AU VRUT....ACUM IZMENARUL-MINER RADE IN HOHOTE.....HA HA HA....V-AM CIURUIT...SI V-AM JEFUIT...SI SUNT SMEKER...RAD DE VOI..STUPID PEOPLE>>>>>>>PS CUNOSC PERSONAL UN ASEMENEA "TERORIST"CU VOPSEA CARE A PRIMIT KALASNIKOV IN DECEMBRIE 89 SA TRAGA CU EL...SI CAND A VENIT ACASA SI-A LICHIDAT SI NEVASTA CA TOT SE SIMTEA SMEKER>>>DUPA AIA S-A DUS LA ILESCU SI A CERUT CERTIFICAT DE "VICTIMA A REVOLUTIEI"..CA I-A FOST IMPUSCATA NEVASTA DE "TERORISTI"....SI APRIMIT SI CERTIFICAT SI PENSIE SPECIALA TOT TACAMUL....IAR PENTRU CRIMELE LUI NU RASPUNDE NIMENI>>>>>>>TARA TERORISTILOR...ASTA A CREAT ILIESCU DUPA 1989..CU IZMENARUL
PENTRU CARACATITA
21 Sep 2016

HAI BRE , DAR CU HEXI FARMA , CE A FOST ? GENOCID INPOTRIVA POPORULUI ROMAN ? BANI FURATI DE MAFIOTI , CIND SE RECUPEREAZA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine