2020-08-14 18:09

Autorităţile au luat atitudine în cazul URSOAICEI care a făcut prăpăd în curţile pensiunilor din CHEIA

 |  11:15
Autorităţile au luat atitudine în cazul URSOAICEI care a făcut prăpăd în curţile pensiunilor din CHEIA

Ursoaica şi ce doi pui care au intrat în curţile mai multor localnici dar şi pensiuni din Cheia, judeţul Prahova, ucigând mai multe animale domestice, au fost capturaţi.

Cele trei animale sălbatice au intrat din nou, miercuri noapte, într-o gospodărie din staţiune. Jandarmii şi localnicii au încercat să alunge animalele sălbatice, însă acestea s-au refugiat într-un copac.

”Acesta a fost momentul în care au fost anunţate instituţiile competente pentru capturarea urşilor. Astfel, s-a solicitat sprijin la Grădina Zoologică Bucov şi la Direcţia Silvică, ursoaica şi cei doi pui fiind tranchilizaţi şi transportaţi la Grădina Zoologică Bucov”, precizează Jandarmeria. În momentul de faţă, cei trei urşi s-au trezit şi se află în afara oricărui pericol.

Ursoaica a coborât prima dată în localitatea Cheia miercurea trecută, când a intrat în curţile localnicilor şi a ucis mai multe animale. Ea a revenit în localitate şi în următoarea noapte, fapt care a determinat autorităţile să ia măsuri. Astfel, patrule de jandarmi s-au aflat pe străzile din localitate în minivacanţa de Rusalii, în condiţiile în care  numeroşi turişti au venit la staţiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-08

In legatura cu acest articol...

PANICĂ printre turişti în staţiunea CHEIA. O ursoaică a dat năvală în curţile mai multor PENSIUNI
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz