2020-04-05 07:39

Autoritățile, în ALERTĂ! Un nou DROG periculos a ajuns în București

 |  17:07
Autoritățile, în ALERTĂ! Un nou DROG periculos a ajuns în București

Autoritățile sunt în alertă! Un nou drog a apărut în Capitală. Se numeşte FARAON si face ravagii in cluburile din Bucuresti. Polițiștii antidrog au descins in mai multe locuri de unde au confiscat mii de pastile periculoase.

Noul tip de drog, "faraon" este sub formă de comprimate sintetice de tip ecstasy. Pastilele sunt turnate sub forma capului unui faraon. De aici si denumirea acestui drog extrem de periculos, spun specialistii, in combinatie cu cocana pentru ca asa se foloseste in cluburile de fite din Capitala.

Politistii spun ca acest drog ofera senzaţia falsă de putere, de unde si denumirea de Faraon. Consumatorii simt pe moment euforie şi îşi pierd toate inhibiţiile. Printre efectele adverse se numără creşterea temperaturii, blocarea mandibulei, tremurat și suprasolicitarea inimii şi a ficatului.

Astfel au fost descoperite și confiscate peste 4600 de pastile "faraon" și aproape o jumătate de kilogram de cocaină care pe piața neagră valorează, în total, în jur de 100.000 euro. Două persoane, coordonatorii rețelei, au fost arestați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine