2020-03-28 12:03

Autostrada A4, blocată de… bălegar!

 |  20:17
Autostrada A4, blocată de… bălegar!

Şoferul unei basculante a fost amendat joi de poliţişti, după ce a împrăştiat îngrăşăminte naturale pe o bretea a autostrăzii A4, din Constanţa. Șoferul nu a asigurat corespunzător oblonul basculantei, iar bălegarul s-a scurs pe şosea.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, incidentul a avut loc joi pe breteaua de acces către sensul giratoriu Autostrada A4 - DC87.

„Imaginea neglijenţei maxime şi lipsei de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic! Şoferul unei autobasculante încărcată cu îngrăşăminte naturale nu a asigurat corespunzător oblonul, iar îngrăşământul s-a împrăştiat pe carosabil, blocând breteaua de acces către sensul giratoriu Autostrada A4 - DC87”, scriu reprezentanţii DRDP Constanţa pe Facebook, unde au postat şi un film realizat în intersecţie.

Circulaţia a revenit la normal după ce carosabilul a fost curăţat, „prin demersurile şoferului vinovat”, susţin reprezentanţii DRDP Constanţa.

În scurt timp, poliţiştii constănţeni l-au identificat pe şoferul autobasculantei vinovat de blocarea drumului, căruia i-au aplicat o sancțiune de şase puncte amendă - 870 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine