2020-07-07 16:12

Autostrada Soarelui se ÎNCHIDE din nou

 |  21:37
Autostrada Soarelui se ÎNCHIDE din nou

Circulaţia pe Autostrada Soarelui între Cernavodă şi Constanţa şi pe Autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost închisă marţi seară, ca urmare a avertizării cod portocaliu de viscol. Patruzeci de autovehicule au rămas înzăpezite pe mai multe drumuri judeţene din Constanţa, iar autorităţile intervin în prezent pentru deblocarea acestora. Drumurile judeţene şi naţionale din Constanţa ar putea fi închise în jurul orei 22.00. Traficul rutier pe Autostrada A2 pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa a fost închis.

Autostrada A2 de la kilometrul 12 până la kilometrul 212, între Bucureşti şi Constanţa, a fost închisă traficului rutier, anunţă Poliţia Română.

De asemenea, traficul rutier a fost oprit pe DN3 Lehliu - Călăraşi şi DN3A Drajna - Feteşti.

În prezent, cinci drumuri naţionale şi un drum judeţean din Constanţa sunt închise. Este vorba despre DN 38, tronsonul Agigea - Negru Vodă, în zona punctului de trecere a frontierei către Bulgaria, DN22 Ovidiu - Mihai Viteazu, DN3 Constanţa - Ostrov, DN22C Basarab - Cernavodă şi DJ 226 Năvodari - Cornu. 

  Poliţia Română informează că a fost dispusă măsura închiderii circulaţiei pe ambele sensuri pe A2, între Cernavodă şi Constanţa, de la kilometrul 160 la kilometrul 212.   De asemenea, autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost închis traficului.   În prezent, patru drumuri naţionale şi un drum judeţean din Constanţa sunt închise.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz