2020-07-11 00:34

Avarie de proporții în Sectorul 6 al Capitalei. O coloană de apă fiartă de 10 metri înălțime

 |  13:53
Avarie de proporții în Sectorul 6 al Capitalei. O coloană  de apă fiartă de 10 metri înălțime

O coloana uriașă de apă fierbinte și abur țâșnește la peste 10 metri înălțime, în plină stradă circulată, chiar în preajma unor blocuri, în Sectorul 6 al Capitalei.

Un cititor a semnalat situația, cauzată de o conducta de termoficare care s-a spart. Avaria are loc pe stradă Cetatea de Baltă - o coloana de apă fiebinte și abur, înalta de peste 10 metri, se ridică în aer. Apă opărită a început să tasneasca din subteranele străzii în jurul orei 12.00. La această oră , apa încă țâșnește.

Directorul executiv al Companiei Municipale Termoenergetica SA, Alexandru Burghiu, a explicat cum s-a ajuns la această situație. 

"S-a spart acolo o bretea a unei magistrale. Presiunea (pe bretea - n.red.) era de 3 atmosfere. Iar fiecare atmosfera inseamna ca apa se poate ridica la 10 metri inaltime. Din cauza ca e o conducta mai subtire, ea a fost introdusa acolo intr-o galerie nevizitabila.  Echipa Termoenergetica este acolo si incearca sa izoleze avaria. Practic, din cauza ca galeria e nevizitabila, se merge mai departe de locul avariei pentru a se inchide apa (cu ajutorul unor vane montate pe conducte - n.red.). Dupa izolare, se va sapa in zona si se va repara teava respectiva. La acest moment, echipa noastra face si o evaluare a situatiei, pentru a vedea daca s-au produs ceva pagube, cum ar fi la autoturismele parcate in zona. Evident, in cel mai scurt timp pe site-ul Termoenergetica vor fi postate informatiile privind situatia lucrarilor la avarie", a explicat Burghiu


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz