2019-12-11 04:46

AVARIE la RADET. Zeci de blocuri din sectoarele 2 și 3 ale Capitalei, fără apă caldă și căldură. Când va fi reluată alimentarea

 |  13:14
AVARIE la RADET. Zeci de blocuri din sectoarele 2 și 3 ale Capitalei, fără apă caldă și căldură. Când va fi reluată alimentarea

Administratorul special RADET, Alexandru Burghiu, afirmă că bucureştenii afectaţi de avaria la o reţea principală vor avea din nou apă caldă şi căldură, până cel târziu duminică seara, informează Agerpres.

În sectoarele 2 şi 3 din Capitală, zeci de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii la o reţea principală. "În cursul zilei de ieri (sâmbătă - n.r.) a avut loc o avarie la magistrala 2, care alimentează cu energie termică aproximativ 30% din municipiul Bucureşti. (...) În cursul zilei de astăzi (duminică – n.r.) starea de normalitate va reveni", a declarat Burghiu, duminică, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. El a explicat că această magistrală are peste 52 de ani, deşi durata de viaţă dată de producător a fost de 25 de ani. "Deşi avaria şi repararea avariei, în sine, durează nu foarte mult, adică două - trei ore, există un interval de reumplere a conductei. Pentru a interveni trebuie să golim reţeaua, să o ventilăm, pentru că sudorii nu pot lucra, urmează repararea în sine, ulterior are loc umplerea reţelei şi ajungerea la o presiune conformă specificaţiilor tehnice. Tocmai de asta acest interval de reparare pe care lumea îl simte se prelungeşte", a precizat administratorul special RADET. Pe site-ul RADET este anunţată lista cu zonele afectate de avaria termică şi ora estimativă de punere în funcţiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-23Parerea ta...

DESFINTAREA
26 Dec 2018

DESFINTARE RADET , CEL MAI EFICIENT . CENTRALE CU GAZE PE FIECARE SCARA , CEL MAI ECONOMIC . CALCUL LA COSTURI , INLOCUIREA TEVILOR , PIERDERI , NODURILOR ENERGETICE , TERASAMENTULUI , SALARIATI , TIMP PIERDUT . TOTUL ESTE INEFICIENT .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray