2019-12-13 08:14

Averse, descărcări electrice şi vânt puternic în Bucureşti şi 15 judeţe

 |  12:06
Averse, descărcări electrice şi vânt puternic în Bucureşti şi 15 judeţe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică valabilă până vineri dimineaţa, în 15 județe și Municipiul București.

Potrivit ANM, în intervalul 11 august, ora 22:00 — 12 august, ora 10:00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a Munteniei, sudul și centrul Moldovei, precum și în zona Carpaților de Curbură și estul Carpaților Meridionali. Meteorologii precizează că vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și, izolat, grindină, cantitățile de apă depăşind local 25 l/mp și izolat 40 — 50 l/mp.

ANM mai menţionează că manifestări ale instabilității atmosferice vor fi pe parcursul zilei de joi, 11 august, în vestul, centrul și nordul țării, unde vremea se va răci.

Vineri, 12 august, vremea va fi instabilă mai ales în Transilvania, Oltenia și zona Carpaților Meridionali.

Județele vizate de atenționare cod galben sunt: București, Bacău, Vaslui, Vrancea, Buzău, Galați, Brăila, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Dâmbovița, Argeș, Prahova, Brașov și Covasna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-11Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

La Chișinău - da, la București - ba În urmă cu vreo trei-patru luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunța cu mare tam-tam că a semnat contractul pentru Sala Polivalentă, de 138 de milioane de euro, care ar urma să fie gata prin 2022
Acum 16 ore

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray