2020-07-02 12:11

Avertisment sindical. Garda Națională de Mediu riscă să-și înceteze activitatea

 |  16:57
Avertisment sindical. Garda Națională de Mediu riscă să-și înceteze activitatea

Președintele Sindicatului Național al Gărzii de Mediu, Valentin Neagoe, avertizează actuala guvernare, prin intermediul unui comunicat de presă (vezi documentul în facsmil), despre situația inedită de la Garda Națională de Mediu, unde de mai bine de trei săptămâni nu există un conducător al insituției, după demiterea Gabrielei Dorojan din funcția de comisar general.

Practic, sindicaliștii avertizează că instituția riscă să intre în blocaj deoarece, neavând comisar general, nu are un ordonator de credite și nici un buget aprobat pentru anul 2020. „În lipsa unui ordonator de credite, suntem în situația de a nu se putea emite deciziile de salarizare începând cu data de 01.01.2020 și astfel există riscul ca angajații Gărzii Naționale de Mediu să nu își poată primi drepturile salariale aferente lunii ianuarie, în data de 10 februarie 2020”, susține Valentin Neagoe. De asemenea, sindicaliștii îl avertizează pe ministrul Mediului, Costel Alexe, și pe premierul Ludovic Orban, că există riscul ca activitatea Gărzii Naționale de Mediu să înceteze, dacă nu numesc rapid un nou comisar general.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04

Mai multe imagini:
Avertisment sindical. Garda Națională de Mediu riscă să-și înceteze activitatea
zoom
Parerea ta...

MIHAI
05 Feb 2020

"Garda Națională de Mediu riscă să-și înceteze activitatea" hahaha Care activitate ?
UN CETATEAN
19 Feb 2020

Si asa nu fac mai nimic, in cartierul Tei nu am vazut unul pe teren. Dau aprobari din burta, cu hartii si habar nu au ca nu avem containere selective pt. deseuri, ca se taie pomi pe strazi si parcuri si nu se pune nimic in loc, ca se toaleteaza copacii de nu ramane coroana cu frunze pt. reducerea poluarii, etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz