2020-07-03 18:51

AVERTIZARE ANM. Ninsori, vânt puternic și răcire accentuată a vremii începând de duminică

 |  11:51
AVERTIZARE ANM. Ninsori, vânt puternic și răcire accentuată a vremii începând de duminică

Florentin Dincă

Dacă nu au fost de ajuns viscolul și temperaturile scăzute din ultimele două zile, iată că meteorologii ne dau vești și mai rele pentru proxima perioadă de timp. Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineață o nouă informare meteorologică de intensificări ale vântului, ninsori și răcire accentuată a vremii, valabilă duminică, între orele 8,00 și 22,00, care va continua și săptămâna viitoare, îndeosebi cu temperaturi foarte scăzute în centrul și estul țării.

Conform informării, în cursul zilei de duminică, 8 februarie, va ninge în vestul, centrul și nordul țării, iar în zona montană stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent. În restul teritoriului ninsorile vor fi slabe cantitativ și se vor semnala pe arii restrânse. Local și temporar, în vest, sud și la munte, vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de până la 50-55 km/h, spulberând zăpada.

Meteorologii semnalează că în prima parte a săptămânii care urmează vremea se va răci accentuat. Nopțile vor deveni geroase îndeosebi în centrul și sudul țării, temperaturile diurne vor fi predominant negative, iar în regiunile estice vântul va avea intensificări temporare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz