2020-04-06 22:18

Avertizare de ULTIMĂ ORĂ de la ANM: Ninsori viscolite în toată ţara de vineri seară până duminică!

 |  15:06
Avertizare de ULTIMĂ ORĂ de la ANM: Ninsori viscolite în toată ţara de vineri seară până duminică!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o informare de vânt puternic în rafale şi precipitaţii în întreaga ţară, de vineri seară, de la ora 22.00, până duminică la aceeaşi oră. În Moldova şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură este anunţat Cod Galben de ninsori abundente.

Potrivit ANM, de vineri, de la ora 22.00, până duminică la aceeaşi oră, în întreaga ţară, vor fi intensificări ale vântului, cu rafale în general de 45…50 km/h şi de peste 60…70 km/h la munte, iar pe parcursul zilei de duminică (29 decembrie) şi în sud-est.

”Temporar în zona montană va ninge, iar local în Transilvania, sudul Moldovei şi din a doua parte a zilei de sâmbătă (28 decembrie) şi în Muntenia şi vestul Dobrogei vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă”, a transmis ANM.

Sursa citată a emis şi o avertizare cod galben, de vineri, de la ora 22.00, până duminică, la ora 20.00.

”În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, iar din dimineaţa zilei de sâmbătă (28 decembrie) şi în cea mai mare parte a Moldovei va ninge, temporar însemnat cantitativ, astfel că se va depune strat de zăpadă, local consistent”, a mai trrransmis ANM.

Sursa citată a precizat că vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 50...55 km/h, iar la munte, în special pe creste, vor fi rafale de peste 70...80 km/h, viscolind şi spulberând zăpada. 

Codul galben este valabil pentru judeţele Alba, Argeş, Bacău, Botoşani, Braşov, Buzău, Covasna, Gorj, Dâmboviţa, Hunedoara, Iaşi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea şi Vaslui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine