2020-01-25 12:31

Avertizare INHGA: Risc sporit de inundaţii pe şase bazine hidrografice şi afluenţii Oltului

 |  12:38
Avertizare INHGA: Risc sporit de inundaţii pe şase bazine hidrografice şi afluenţii Oltului

Avertizare INHGA: Risc sporit de inundaţii pe şase bazine hidrografice şi afluenţii Oltului. Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod galben de inundaţii, valabilă de vineri seara până duminică la ora 18.00, pentru şase bazine hidrografice și afluenții Oltului inferior.

Vezi şi: 

Avertizare INHGA: Risc sporit de inundaţii pe şase bazine hidrografice şi afluenţii Oltului. Astfel, în intervalul 23 ianuarie, ora 21,00 - 25 ianuarie, ora 18,00, se instituie Cod Galben pe râurile din bazinele hidrografice: Timiș superior, Bârzava, Caraș, Nera, Cerna (județele Caraș Severin și Timiș), Jiu superior și mijlociu (județele Mehedinți, Gorj, Hunedoara și Dolj) și pe unii afluenți ai Oltului din județele Vâlcea, Dolj, Gorj, Olt și Argeș.

Avertizare INHGA: Risc sporit de inundaţii pe şase bazine hidrografice şi afluenţii Oltului. Potrivit INHGA, în aceste bazine hidrografice se vor semnala scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu posibile depășiri ale Cotelor de atenție.

Avertizare INHGA: Risc sporit de inundaţii pe şase bazine hidrografice şi afluenţii Oltului. Fenomenele prognozate se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe râurile din județele Gorj, Caraș Severin și Mehedinți. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine