2020-08-10 22:03

Avertizare MAE: Marea Britanie, afectată de furtuna Ciara / Tarom A ANULAT două zboruri

 |  16:31
Avertizare MAE: Marea Britanie, afectată de furtuna Ciara / Tarom A ANULAT două zboruri

MAE avertizează cetăţenii români că teritoriul Marii Britanii este afectat duminică de furtuna Ciara, iar conform prognozelor, sunt aşteptate precipitaţii şi rafale de vânt cu viteze de până la 96 km/ oră în interiorul insulei şi 128 km/oră în zonele de coastă. Din cauza furtunii, Tarom a anulat două zboruri, unul cu destinaţia Londra, iar celălalt de întoarcere la Bucureşti.

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile locale, în cursul zilei de duminică, 9 februarie 2020, teritoriul Marii Britanii va fi afectat de furtuna Ciara. Conform prognozelor, sunt aşteptate precipitaţii şi rafale de vânt cu viteze de până la 96 km/ oră în interiorul insulei şi 128 km/oră în zonele de coastă. Un cod galben de vânt a fost anunţat pentru Scoţia, Irlanda de Nord, nordul Angliei şi nordul Ţării Galilor”, anunţă MAE.

Conform /ministerului de Externe, din cauza vântului puternic, sunt posibile perturbări ale traficului aerian - întârzieri şi anulări de zboruri pe Aeroporturile londoneze Heathrow, Gatwick şi City. De asemenea, sunt posibile perturbări ale circulaţiei rutiere şi feroviare datorită rafalelor de vânt puternice şi ploilor torenţiale. Se recomandă evitarea transportului feroviar duminică.

De altfel, Tarom a anunţat deja că, din cauza furtunii Ciara care a afectat traficul aerian din nordul şi vestul Europei, zborurile RO391/RO392, spre şi de la Londra, de duminică au fost anulate, avertizând că în funcţie de evolutia meteo, este posibil ca şi alte curse să fie întârziate sau anulate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz