2020-01-24 12:22

Avertizare meteo de ploi abundente

 |  13:59
Avertizare meteo de ploi abundente

Meteorologii au emis în urmă cu puţin timp o informare meteo de ploi pentru aproape jumătate din ţară.

Meteorologii au emis o informare de ploi valabilă de astăzi de la ora 17:00 și până mâine dimineață la ora 10:00. Așadar, în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei şi al Olteniei vor cădea averse însoţite şi de fenomene electrice, iar vântul va prinde putere. Izolat se vor aduna peste 25 de litri de apă pe mp şi vor fi condiţii de grindină. Restul zonelor vor avea parte în continuare de vreme deosebit de caldă, cu maxime ce vor ajunge chiar la 34 de grade Celsius, iar şansele de ploaie se vor menţine reduse.

Atmosfera toridă va persista şi la nivelul Capitalei, unde maxima va urcă până la 32, poate chiar 33 de grade Celsius. Cu toate că norii se vor înmulţi spre seară, probabilitatea să plouă va rămâne scăzută. Presiunea atmosferică va continua să coboare uşor.

Săptămâna începe cu vreme în schimbare şi la munte. Informarea meteorologică vizează și zonele montane pentru ca odată cu venirea după-amiezii, ploile cu tunete, fulgere şi vânt intens vor cuprinde aproape toate masivele. Pe spaţii mici, cantităţile de apă vor depăşi 40l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile vor scădea accentuat faţă de ziua precedentă doar în Carpaţii Occidentali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray