2019-11-15 00:21

AVERTIZARE METEO: un val de AER ARCTIC afectează România

 |  09:53
AVERTIZARE METEO: un val de AER ARCTIC afectează România

Vremea plăcută pe care am avut-o în această săptămână va mai ţine până sâmbătă, uşoare scăderi ale temperaturii aerului urmând să resimţim de duminică. În interiorul arcului carpatic va fi chiar rece, cu temperaturi maxime care în anumite cazuri abia dacă vor ajunge la 15 grade Celsius.

Severe-weather.eu scrie că ne așteaptă două valuri de frig și va fi afectat aproape tot continentul, în condițiile în care masa de aer rece va ajunge inclusiv în zona Mediteraneană, dar și în nordul Africii. La nivelul Europei, răcirea vremii va începe de vineri, întâi în nord și vest. Masa de aer polar se va răspândi apoi dinspre Oceanul Atlantic spre centrul și nord-estul Europei, afectând în speicla Peninsula Scandinavă, Marea Britanie și Irlanda, dar și țările din centrul continentului, urmând ca apoi să ajungă și în partea de est.

Gerul va ajunge și în Balcani, dar și în zona munților Carpați, iar temperaturile vor scădea inclusiv în România, întâi în partea de nord a țării, apoi pe tot teritoriul, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray