2020-08-04 21:15

Avocat: Starea de spirit a Elenei Udrea e schimbată de când a fost mutată la Penitenciarul de Femei Târgşor

 |  07:35
Avocat: Starea de spirit a Elenei Udrea e schimbată de când a fost mutată la Penitenciarul de Femei Târgşor

Unul din avocaţii Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a declarat, joi, că aceasta a fost luată prin surprindere de mutarea sa la Penitenciarul de Femei Târgşor, iar până marţi, când îi va putea fi alimentat cardul de penitenciar, nu îşi va putea cumpăra nimic de la magazinul închisorii. Acesta a mai afirmat că starea de spirit a Elenei Udrea este schimbată, iar impactul pe care l-a avut mutarea ei în penitenciar este unul foarte important.

Alexandru Chiciu a precizat, pentru Mediafax, că şi-a vizitat clienta la Penitenciarul Târgşor şi că starea generală a acesteia este una de mâhnire şi surprindere totodată.

"Starea de spirit a Elenei Udrea este schimbată, impactul ei cu mediul penitenciar este unul evident, are o reală problemă în a se gândi că în perioada următoare va fi vizitată de către membrii familiei sau cunoştinţe în alte condiţii decât cele în arest preventiv, respectiv fiind separată de acel geam protector specific mediului de penitenciar, este evident un alt stil şi un alt tratament pe care îl are, specific deja persoanelor condamnate, pentru că vorbim de un penitenciar, iar impactul pe care l-a avut mutarea ei în penitenciar este unul foarte important", a precizat Alexandru Chiciu.

Avocatul a mai spus că atât Elena Udrea, cât şi apărarea ei sunt surprinse de această mutare deoarece ea nu a fost anunţată.

"A fost anunţată că va fi transferată rapid, în secret. Toată această chestiune a impactat-o, prezenţa ei era necesară în arest, şi nu la Penitenciarul Târgşor, la peste 70 de kilometri de Bucureşti, ţinând cont că ea este cercetată într-un dosar disjunct. Totul a fost absolut surprinzător", a afirmat avocatul.

Alexandru Chiciu a mai spus că Elena Udrea a fost luată practic peste noapte doar cu lucrurile pe care le avea la ea în acel moment şi transferată la Târgşor deşi prezenţa ei era mult mai necesară în arestul Poliţiei Capitalei.

Fiind întrebat dacă Elena Udrea a mai fost vizitată şi de alte persoane de la momentul stabilirii ei la Târgşor, avocatul a răspuns că nu.

Avocatul a ţinut să precizeze că "până marţi Elena Udrea nu are bani şi posibilitatea să-şi achiziţioneze nimic, precum apă, produse igienice, pentru că nu se pot alimenta cardurile de penitenciar, având în vedere faptul că nu se lucrează în zilele de sărbătoare".

Alexandru Chiciu a afirmat totuşi că apropiaţii îi pot aduce Elenei Udrea produse precum apă, dar nu şi produse de igienă sau sanitare precum deodorant, pastă de dinţi, săpun, şampon sau altele de acest gen.

Fiind întrebat cu cine stă Elena Udrea în cameră la acest moment, avocatul a spus că fostul ministru se află în perioada de carantină, iar potrivit regulamentelor stă cu maximum alte trei persoane, între care se află şi Ingrid Mocanu, arestată în dosarul ANRP.

Joi după-amiază, Elena Udrea a ajuns la Penitenciarul Târgşor, unde urmează să stea 21 de zile în carantină în secţia specială, conform procedurilor standard. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-01Parerea ta...

ABUZ DE PUTERE, JOS PENTAGONUL
01 Mai 2015

Transferul la Targsor al Elenei Udrea, facut intr-o graba suspecta, demonstreaza ( a cata oara? ) ca actul de justitie in Romania este un fel de gluma si prilej de spectacol mediatic pentru a potoli setea de sange a unui popor hamesit de ura, de dorinta de razbunare, un popor irational, dependent de maruntisuri si de barfe ordinare, in concluzie, acel < stupide people > care a ramas ancorat in cruzimile si faradelegile feudalismului... Daca ne aducem aminte, Alina Bica a fost tinuta in arestul Politiei mai bine de 5 luni si a fost transferata la Targsor pentru o scurta perioada...ea a laudat conditiile de acolo, dar cuvintele acelea nu-i apartineau...a urmat arestul la domiciliu...se va intampla le fel si cu Elena Udrea? Pana cand mai continua acest joc murdar al DNA, pana cand i se mai permite Coldutei sa se creada buricul pamantului, pana cand Johannis tace ca un las si nu-i destituie pe Kurvesi, pe Stanciu, pe Coldutu si pe Tudose? Ce dracu de presedinte-carpa avem? Jos cu el!!!
SOFIA
01 Mai 2015

AU CREZUT CA SUNT DUMNEZEI.AU BATJOCORIT ACEST POPOR LASANDU-L FARA SANATATE, SALARII DECENTE, EDUCATIE ... SE PARE CA S-A INTORS ROATA- CINE SEAMANA VANT CULEGE FURTUNA. PLATESC PENTRU LACRIMILE MAMELOR CARE SI-AU LASAT COPIII DE IZBELISTE SI AU PLECAT PRINTRE STRAINI SA SE UMILEASCA PENTRU CATIVA BANUTI, IN TIMP CE EI SE LAFAIAU CU BANII FURATI. ASTA AR TREBUI SA FIE O LECTIE PENTRU CEI DE LA PUTERE SI CARE UITA DE POPOR. ACEASTA JUSTITIE PE CARE O BLAMATI ESTE CEA CARE A FOST FOLOSITA SI DE EI PENTRU A-SI DISTRUGE ADVERSARII POLITICI.
CROCODILUL FLAMAND
01 Mai 2015

cand urmeaza la puscarie si generaii-securisti de contrainformatii care au fost de fapt INFRACTORII CU EPOLETI CARE AU BENEFICIAT DE PE URMA CURVELOR CA UDREA,CRINUTA,ROBERTA,BICA,RIDZI...ETC De exemplu urmatorii ar fi interesant de investigat-VIRGIL:MAGUREANU(SARPELE CU OKELARI)....DAN DRAGOI SI BOGDAN DRAGOI,DUMITRU CIOBANU-(CONTRAINFORMATII SIE)..URDAREANU-UTI TOTI ASTIA AU BENEFICIAT DIN PLIN DE HOTZOMANIILE DE LA ANRP,LOTERIA NATIONALA,MDRT SI AU PRIMIT SUTE DE MILIOANE DE EURO FIECARE DIN BANII FURAT DE CURVELE IMPLANTATE DE EI IN POSTURILE AMINTITE.....FRAUDA SI PAGUBA PRODUSA ROMANIEI ESTE DE MAI MULTE MIIARDE DE EURO..CARE AU AJUNS IN DUBAI...ACOLO UNDE FACE PONTA-GHITZA NAVETA
PARADISUL CRACILOR
01 Mai 2015

SCOATE-TI BANI FURATI , CURVELOR NENOROCITE . O BABA CHIORA NU POATE SA VINDA O LEGATURA DE MARAR SI VOI ATI FURAT CU CAMIOANELE BANI , CU APROBAREA LUI MASONUL ISARESCU , CARE NU STIE UNDE AU DISPARUT IN NEANT . DAR SI CU APROBAREA LUI VACAROIU .
HAZNAUA COMUNA
01 Mai 2015

Se duce varul Catalin Predoiu de Plescoi sa ii duca apa plata de la Monteoru . Si ce ridea cu gura pina la urechi .
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
01 Mai 2015

si a facut , absolvit , inalte studii economice si politice , cind era director gabriel oprea .. parca 2 ani .
CURIOZITATE:
01 Mai 2015

Zice avocatul: "Alexandru Chiciu a afirmat totuşi că apropiaţii îi pot aduce Elenei Udrea produse precum apă, dar nu şi produse de igienă sau sanitare precum deodorant, pastă de dinţi, săpun, şampon sau altele de acest gen." Adica familia ii poate aduce apa, mancare dar nu produse sanitare si de igiena (sapun, sampon, pasta de dinti, deodorant); de ce? Le primeste de la penitenciar (?!) sau face parte din pedeapsa = ii lasa sa faca carii, sa puta cat mai ''frumos' in celula....daca-i asa - e ilegal si inuman!
RAI
01 Mai 2015

mai intai m evz care cenzureaza mesaje impotriva c udrea si a sefului mafiei viitor puscarias hotul romaniei care a furat cu gasca de hoti 15 mld de euro dle coldea dle dumbrava sa respectati juramantul depus fata de tara si sa distrugeti mafia impreuna cu dna atentie la mafia politica si la acest tig s nicolae care apara pe fata mafia politica aveti probe sa l arestati pentru favorizarae infractorilor si complicitate la evaziune fiscala si luare de mita mai e problema ca la tv apar numai aparatoroo hotilor asta nu este atentat la siguranta mai ales ca aveti probe video si judeactorii sentinte de peste 10 ani la acesti hoti de taar in final faliment usor pe ntru jagardele dela evz si b1 tv finantati din hotia basescu
HAZNAUA COMUNA
01 Mai 2015

Cind era in calduri cu Matrozu si ceilanti , nu se gindea la urmarile furaciunilor , de la copii si amaritilor Fondul Propietatea . O tirfa si celelante jigodi Amazoane conducea Romania . Otrepele conduceau si sa spart buboiu , de la furturile dintre ele .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz