2020-02-22 09:38

Avocatul lui Gheorghe Dincă, anunț important: Când va fi trimis în judecată dosarul Caracal

 |  12:21
Avocatul lui Gheorghe Dincă, anunț important: Când va fi trimis în judecată dosarul Caracal

Anunț de ultimă oră făcut de avocatul lui Gheorghe Dincă, după ce bestia de la Caracal a ajuns din nou în fața magistraților pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă.

"Dosarul va fi trimis în judecată în cel mult o lună de zile pentru că altfel, conform Constituției, inculpatul va fi eliberat, și niciun procuror nu își poate asuma asta", a anunțat, astăzi, Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu care îl reprezintă pe Dincă în toate cercetările care se fac la București.

Cel mai probabil Dincă va fi trimis în judecată doar pentru uciderea Alexandrei Măceșanu, întrucât din ceea ce se știe până acum, anchetatorii nu au găsit probe care să ateste uciderea Luizei Melencu.

Cazul Caracal are încă multe necunoscute, la aproape trei luni de la tragedie. Procurorii DIICOT au la dosar declarația lui Gheorghe Dincă, că le-a ucis și le-a incinerat pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, probe adunate la percheziții și zeci de audieri.

Pornind de la “ponturi” primite în primele zile după arestarea lui Gheorghe Dincă, pe 27 iulie, anchetatorii au făcut verificări și într-un cimitir din Caracal.

Oamenii legii au vrut să vadă dacă poate fi luată în calcul ipoteza că oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă și în liziera pădurii de lângă Caracal nu ar fi ale Alexandrei și Luizei, ci ale unor persoane decedate de mai mulți ani, iar Dincă şi complicii săi le-ar fi luat dintr-un cimitir şi ar fi înscenat distrugerea cadavrelor celor două fete, pentru a orienta ancheta doar pe varianta unor crime.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine