2020-07-05 03:50

Bani mai mulți pentru pensionarii români

 |  13:03
Bani mai mulți pentru pensionarii români

Pensionarii români vor primi mai mulți bani lunar în curând. Cei cu pensii mai mari de 1.000 de lei ar putea rămâne cu mai mulţi bani în buzunar după ce se intenţionează eliminarea impozitelor şi contribuţiilor la sănătate.

Senatul a dat verde eliminării impozitării pensiilor mai mari de o mie de lei si a eliminării contributiilor la asigurarile de sanatate. Astfel, pensionarii ar putea ramane cu mai multi bani in buzunar.

Toate partidele politice susţin eliminarea impozitării pensiilor și a contribuțiilor la asigurările de sănătate, iar decizia urmează sa fie adoptata de Parlament în această sesiune de toamnă, cel mai probabil înainte de alegeri.

"Pensia trebuie sa ramana curata, pentru ca pensia nu este un venit, este un drept. Acele taxe pentru asigurarile de sanatate au fost introduse de Boc pe care l-am blestemat eu nu pentru pensii ci pentru că ne-a pus taxe de ne-a impovarat si ne-a facut vai de sufletul nostru", a declarat senatoarea Cristiana Anghel, potrivit bzi.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-04Parerea ta...

FLORENTINA
03 Sep 2016

dupa pensiile lor speciale din buzunarul nostru ne dau 1 leu la pensie.rusine 45 % DIN SALARIUL MEDIU PUNCTUL DE PENSIE. CRISTINA ANGHEL SA NU TE AJUNGA BLESTEMUL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz