2020-05-29 04:16

Bărbat, găsit mort în picioare şi cu capul prins între scândurile unui gard

 |  15:00
Bărbat, găsit mort în picioare şi cu capul prins între scândurile unui gard

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea vasluiană Tutova, a fost găsit mort, în picioare şi cu capul prins între scândurile unui gard. Din primele informaţii reiese că acesta s-ar fi strangulat cu gluga hanoracului, care i s-a agăţat într-un cui.

Un localnic din Tutova a observat, luni dimineaţă, un bărbat aflat în picioare, cu capul prins între scândurile unui gard al unei case abandonate. Acesta a anunţat poliţiştii din comună, care au demarat o anchetă în acest caz de moarte suspectă.

Anchetatorii au stabilit, în urma primelor cercetări, că duminică seară, în timp ce bărbatul mergea spre casă s-ar fi sprijinit de gardul respectiv. Una dintre scânduri s-ar fi rupt, moment în care gluga hanoracului cu care era îmbrăcat s-a prins într-un cui.

"Practic, gluga hanoracului i-ar fi provocat o stare de sufocare prin strangulare. Poliţiştii care desfăşoară cercetări în acest caz au dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului bărbatului de 33 de ani", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine