2019-10-18 00:10

Bărbat surprins de o avalanşă în Masivul Bucegi

 |  15:51
Bărbat surprins de o avalanşă în Masivul Bucegi

Un bărbat a fost surprins de o avalanşă, sâmbătă după-amiază, în timp ce urca pe munte, în Masivuil Bicegi, salvatorii montani intervenind pentru căutarea acestuia. După primele încercări, salvamontiştii nu a reuşit să ia legătura cu el.

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvamontiştii intervin, sâmbătă după-amiază, pe Valea Coştilei din Masivul Bucegi, unde un bărbat a fost surprins de o avalanşă.

Primele date primite de la cei care au cerut sprijinul savatorilor arată că bărbatul făcea parte dintr-un grup de trei sau patru persopane şi a fost luat de valul de zăpadă.

”Este căzut undeva în Valea Coştilei, Am încercat să luăm legătura cu el, dar nu se poate”, a spus Haiduc, potrivit News.ro.

În zona respectivă nu este semnal GSM, astfel că nimeni nu poate spune acum dacă bărbatul a supravieţuit căzăturii sau nu, pentru că nu se poate lua legătura cu el, scrie adevarul.ro. Ceilalţi trei alpinişti au solicitat ajutorul salvamontiştilor care au început ascensiunea spre releul de televiziune de la Coştila, zona unde s-a produs avalanşa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray