2019-10-21 08:54

Bărbatul evadat din arestul IPJ Cluj, prins marţi noapte

 |  08:14
Bărbatul evadat din arestul IPJ Cluj, prins marţi noapte

Polițiștii clujeni l-au prins, marţi noapte, pe bărbatul care a evadat duminică din arestul preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, acesta fiind depistat în localitatea Florești.

"În urma activităților specifice și a verificărilor efectuate, polițiștii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, la data de 14 august a.c., a evadat din Centrul de reținere și arestare preventivă a unității. Astfel, la data de 16 august a.c., în jurul orei 22,00, bărbatul în vârstă de 45 de ani, din județul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetății, din localitatea Florești, județul Cluj", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Imediat după evadare, polițiștii clujeni au organizat filtre la toate ieșirile din municipiul Cluj-Napoca şi în alte zone din județ.

Bărbatul care a evadat duminică după-amiază din Centrul de reținere și arestare preventivă din Cluj-Napoca fusese arestat preventiv sub suspiciunea de furturi din locuințe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray