2020-03-28 11:25

Bărbatul supectat de uciderea unui câine, arestat pentru 30 de zile

 |  20:00
Bărbatul supectat de uciderea unui câine, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul de 44 de ani reținut duminică sub bănuiala că ar fi ucis un câine, a fost reținut preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului Sectorului 1.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 4 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârşirea faptei. Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore şi prezentată magistraţilor cu propunere legală. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, informează, duminică, Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu după ce vineri au descoperit un câine spânzurat de ţeava de gaze a unui imobil din Sectorul 1.

"Pe 3 ianuarie 2020, în jurul orelor 12,00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o ţeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1", arată, într-un comunicat, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic şi Sănătate pentru Animale.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-05Parerea ta...

LAURA
06 Ian 2020

Legislatia privind săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor, trebuie inasprita, avand in vedere cati dezaxati circula liberi pe strazi....azi omoara animale, maine, violeaza si omoara copii....30 de zile de arest este foarte putin si inutil...stau 30 de zile in pat, pe banii statului, cu mancare, acces la tv, plimbari in curtea inchisorii....dupa care se intorc pe strada si omoara iar, animale sau oameni si nu patesc nimic....Trebuie gasita o solutie ca nebunii agresivi sa stea inchisi pe viata, altfel copiii nostri sunt in pericol.....vezi cazul Caracal, cazul de la metrou...si alte crime odioase...... Cei care sunt agresivi cu animalele devin agresivi cu oamenii!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine