2020-07-09 05:16

Becali pregăteşte un proiect de 50 milioane de euro pentru români

 |  16:48
Becali pregăteşte un proiect de 50 milioane de euro pentru români

Gigi Becali vrea să construiască un spital în valoare de 50 de milioane de euro. Proiectul ar urma să fie realizat cu ajutorul unui alt investitor.

"Am deja planul facut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la spitalul de arsi este gata sa revina in tara si sa lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, ma refer aici la persoanele cu salrii modeste sau la pensionarii cu pensii mici vor beneficia de gratuitate. Cei cu bani vor plati toate serviciile medicale asa cum platesc la orice clinica privata la care merg in clipa de fata", a afirmat Becali, potrivit SpyNews.

"Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect sa-i readuc acasa pe medicii romani care au plecat in strainatate. Am si gandit in acest sens un proiect pentru ei. La fiecare consultatie sau interventie chirurgicala pe care o vor avea, un procent de 30 la suta din incasari se va intoarce direct in buzunarul lor", a continuat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-09Parerea ta...

ION B
10 Noi 2015

Speram sa mearga!
CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2015

MAFIA IMOBILIARA IARASI DA CU PRAF IN OCHI???DACA HREBENCIUC A CAZUT,BICA A CAZUT,COCOS A CAZUT,UDREA A CAZUT......INTREBAREA CARE PLUTESTE IN AER ESTE>>>>>>DE CE NU CADE SI MAFIOTUL BECALI?????...........MII DE OAMENI SE TREZESC CU PROPRIETATILE FURATE,IAR SMEKERII SI PROFITORII DE CUMETRIE DAU CU PRAF IN OCHI???.....D-N-A DOARME???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz