2020-02-28 21:27

Beție într-un liceu din Vaslui: jumătate de clasă a băut țuică

 |  22:56
Beție într-un liceu din Vaslui: jumătate de clasă a băut țuică

O elevă de la Liceul "Ion Mincu" din Vaslui, care a băut țuică pana a intrat in coma alcoolica, a fost preluata de ambulanta, miercuri, in timpul orelor, și transportata la spital. Ea a venit cu o sticlă de țuică în ghiozdan și a îmbătat jumătate de clasă.

Intr-una dintre pauze, fata a baut cu mai multe colege tuica din sticla respectiva. Adolescentei i s-a facut rau si si-a pierdut cunostinta, moment in care cadrele medicale ale liceului au chemat salvarea, scrie Adevărul.

Eleva a fost transportata la spital si si-a revenit dupa circa trei ore. Ea le-a spus medicilor ca a pus un pariu cu colegele de clasa care reuseste sa bea mai repede si sa reziste mai mult la bautura. In urma pariului, aproape jumatate de clasa s-a imbatat.

"Din teribilism, au pus un pariu si acel pariu a dus la acest rezultat nefast. S-a declansat o ancheta interna, a fost chemata mama la scoala. In urma acestei anchete vom ajunge si la o sanctiune, probabil scaderea notei la purtare. Mama si-a luat angajamentul ca o va tine din scurt. A fost surprinsa si ea pentru ceea ce s-a intamplat, pentru ca nu au mai avut astfel de probleme in familie.

Pe viitor, vom fi si noi mai atenti la intrarea in scoala, desi e dificil sa identifici ce contine o sticla, pentru ca multi vin cu sticle de apa, si dirigintii vor avea grija mai mare, pentru ca multe se petrec in afara orelor de curs", a declarat profesorul Pavel Toma, purtatorul de cuvant al unitatii de invatamant.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-16Parerea ta...

”MUICĂĂĂ, SÎNTEM NEAM D
17 Mar 2016

BOMBA CU TZUICĂ PERICLITEAZĂ CUTUMA A BĂȘTINOASĂ LA VASLUI! TRADIȚIA, DE LA FANE GROSSMANN LĂSATĂ, ÎI CA VASLUIENII, MAI ABITIR, SĂ SE CURARISEASCĂ NUMAI CU CHIVAS (REGAL 18), ÎN CEL MAI NEFERICIT CAZ CU MARTELL (CORDON BLEU)
MINISTERUL DE RESORT.
17 Mar 2016

Da, cu futtaiu', ce se-aude?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine